Статті компанії IDEALAB Налаштуй свою лабораторію!
Основний розділ
- Визначення профілю цукрів у меді методом ВЕРХУкраїна входить у топ лідерів світових експортерів меду. Окрім показників безпеки, таких як залишкові кількості вет препаратів, пестицидів чи важких металів, профілювання цукрів у меді є також важливим показником якості. Штучна підгодівля бджіл цукровими сиропами може спричинити те, що бджоли «змішають» цей сироп із зібраним нектаром, і такий мед вважатиметься неякісним, тому допустима кількість цукрози в натуральному меді не повинна перевищувати 5% від загального вмісту цукрів.Визначення профілю цукрів у меді методом ВЕРХ
- Визначення метилових ефірів жирних кислот (FAMEs) цис\транс ізомерів методом GC×GC–TOF MS/FIDЦя стаття демонструє використання GC×GC з модуляцією по потоку для аналізу FAME з одночасним виявленням за допомогою TOF MS та FID. Ми показуємо, що інвертована фаза GC×GC забезпечує хроматографічну роздільну здатність, необхідну для поділу близькоспоріднених цис\транс ізомерів за один аналіз. Продуктивність такої системи перевищує в 2-4 рази традиційні підходи.Визначення метилових ефірів жирних кислот (FAMEs) цис\транс ізомерів методом GC×GC–TOF MS/FID
- Автоматичне визначення 3-MCPD та гліцидолу в рослинних оліях методом ГХ/МС, засноване на популярних методах ISO 18363-1, AOCS Cd 29c-13 та DGF C-VI 18 (10)Автоматичне визначення 3-MCPD та гліцидолу в рослинних оліях методом ГХ/МС, засноване на популярних методах ISO 18363-1, AOCS Cd 29c-13 та DGF C-VI 18 (10)